Keurmerken

VHG
AK Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). VHG-hoveniers hebben altijd een gedegen opleiding gevolgd en werken met specifieke materialen en gereedschappen. Het VHG-keurmerk is een waarborg voor vakmanschap en kwaliteit. AK Hoveniers werkt volgens de algemene voorwaarden van de VHG.

Daarnaast vallen klanten van AK Hoveniers onder de VHG-garantie, die voorkomt dat u voor financiële of andere verrassingen komt te staan.

VCA
Per 1 januari 2011 kunnen wij ons bedrijf VCA* gecertificeerd noemen. Dit certificaat is ons uitgereikt door het Nederlands Certificatie Instituut Het VCA* staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Al onze medewerkers hebben een VCA basis opleiding gevolgd.  AK Hoveniers is uw volwaardige partner op het gebied van veiligheid.

Aequor
Aequor, het kennis- en communicatiecentrum voedsel en leefomgeving, stemt opleidingen in het beroepsonderwijs af op de arbeidsmarkt in de groene sectoren en de voedingsindustrie. Aequor biedt effectieve verbindingen tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, zorg voor arbeidsmarktinformatie en het leveren van een herkenbare meerwaarde bij de ontwikkeling van leerlingen en werkers in de bedrijven. AK Hoveniers is een Aequor-erkend opleidingsbedrijf.