Over AK

AK Hoveniers is een veelzijdige en betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is in 1995 opgericht door André Kaan, de drijvende kracht achter AK Hoveniers.

AK Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Dit betekent dat opdrachtgevers verzekerd zijn van vakmanschap en kwaliteit. Ook vallen klanten van AK Hoveniers onder de VHG-garantie. Verder is AK Hoveniers per 1 januari 2011 VCA* gecertificeerd. Per begin 2015 zijn wij ook in het bezit van het Groenkeur certificaat.

AK Hoveniers opereert vanuit twee loodsen aan de James Wattstraat Gouda, waar al het materiaal is opgeslagen. Het werkgebied beslaat grofweg de provincie Zuid-Holland en aangrenzende gebieden.

Begin 2013 hebben wij middels de overname van Kraan’s tuinen ons klantenbestand particulieren vergroo

André Kaan
Al op jonge leeftijd was André bezig met tuinonderhoud: “De keuze om naar de tuinbouwschool te gaan, lag dus voor de hand.” Tijdens zijn jaren op de MTS werkte André bij Kraan in Moordrecht. Na zijn afstuderen als vakbekwaam hovenier volgden diverse werkgevers in de regio, totdat hij in 1995 besloot om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen.

De belangrijkste waarde van AK Hoveniers is ‘doe wat je belooft’. “Afspraken nakomen is, samen met kwalitatief goed werk leveren, het belangrijkste. Ik merk dat klanten dit enorm waarderen, waardoor ik met veel van hen een lange termijn relatie heb gekregen. En dat is in het voordeel van alle partijen.”

Dennis
Dennis is sinds 2013 naar volle tevredenheid in dienst bij AK Hoveniers. Zelf heeft hij het ook erg naar zijn zin. Samen met Andre is hij verantwoordelijk voor het onderhoud bij vooral de particuliere klanten.

Dennis heeft sinds zijn vakopleiding ervaring opgedaan bij Kraan’s tuinen te Moordrecht. Na de overname eind 2012 werkt hij met veel plezier voor AK Hoveniers.