Over AK

AK Hoveniers is een veelzijdige en betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is in 1995 opgericht door André Kaan, de drijvende kracht achter AK Hoveniers.

AK Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Dit betekent dat opdrachtgevers verzekerd zijn van vakmanschap en kwaliteit. Ook vallen klanten van AK Hoveniers onder de VHG-garantie. Verder is AK Hoveniers per 1 januari 2011 VCA* gecertificeerd. Per begin 2015 zijn wij ook in het bezit van het Groenkeur certificaat.

AK Hoveniers opereert vanuit twee loodsen aan de James Wattstraat Gouda, waar al het materiaal is opgeslagen. Het werkgebied beslaat grofweg de provincie Zuid-Holland en aangrenzende gebieden.

Begin 2013 hebben wij middels de overname van Kraan’s tuinen ons klantenbestand particulieren vergroot

André Kaan
Al op jonge leeftijd was André bezig met tuinonderhoud: “De keuze om naar de tuinbouwschool te gaan, lag dus voor de hand.” Tijdens zijn jaren op de MTS werkte André bij Kraan in Moordrecht. Na zijn afstuderen als vakbekwaam hovenier volgden diverse werkgevers in de regio, totdat hij in 1995 besloot om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen.

De belangrijkste waarde van AK Hoveniers is ‘doe wat je belooft’. “Afspraken nakomen is, samen met kwalitatief goed werk leveren, het belangrijkste. Ik merk dat klanten dit enorm waarderen, waardoor ik met veel van hen een lange termijn relatie heb gekregen. En dat is in het voordeel van alle partijen.”

Adrie
Graag stellen wij Adrie aan u voor. Adrie is vorig jaar mei begonnen met zijn werkzaamheden bij AK Hoveniers en werkt naar volle tevredenheid bij onze klanten. Adrie werkte hiervoor al jaren als hovenier en bij AK Hoveniers is hij verantwoordelijk voor het onderhoud van de diverse particuliere-  en bedrijfstuinen en werkt hij samen met collega’s aan renovatie- en aanleg van nieuwe tuinen.

Joshua 
Joshua is per 1 juni begonnen als medewerker Hovenier voor 32 uur per week. Joshua zit op GSG het Segment en wordt opgeleid door Adrie op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Joshua gaat bij ons zijn carrière voortzetten door te werken en 1 dag in de week naar school. Hierdoor zal hij straks volledig opgeleid zijn tot medewerker Hovenier.